Loading...
Tarief 2021-10-04T15:01:25+00:00

Tarieven

JOJO DE ZINGENDE DJ BOEKEN

DJ + zang: € 425,- 

Bij deze optie zing ik 3 sets van circa 30 minuten en draai ik 5 uren muziek. Ook over het geluid en licht hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit zit namelijk allemaal in de prijs inbegrepen en is geschikt tot 100 personen.

DJ + zang XL: € 525,- 

Bij deze optie neem ik meer licht en geluid mee dan bij de vorige optie. Dit geluid en licht is geschikt tot 200 personen. Net zoals bij de kleinere optie zing ik 3 sets van circa 30 minuten en draai ik 5 uren muziek.

DJ + zang XXL: vanaf € 750,- 

Bij deze optie ga ik samen met VL-entertainment uw feestje verzorgen. Ik neem hun geluid mee samen met hun lichtinstallatie. De voordelen van deze optie ten opzichte van de andere “DJ + zang” opties is dat u een 3d-tekening krijgt van hoe het licht en geluid gaat uitzien. Ook kunt u speciale kleuren aan het licht geven aangezien het licht speciaal voor uw feest wordt geprogrammeerd. Het geluid wordt volledig afgestemd op de locatie en het aantal mensen wat komen.

Zang:  € 200,

Bij deze optie zing ik 30 minuten al uw favoriete nummers. Neem gerust een kijkje op mijn repertoire-pagina. Hier heb ik een aantal nummers staan die ik voor u kan zingen.

Zang verlengen:  € 100,

Bij deze optie zing ik 30 minuten extra als ik al een half uur gezongen heb op uw feest. Dit kan wel alleen als dit uitkomt met mijn agenda voor die dag. deze optie kan ter plaatse afgesproken worden of van te voren aangegeven worden.

Eigen geluid voor zang tot circa 30 personen: € 50,-

Deze optie kan samen met de optie zang gekozen worden. Ik neem in dit geval een eigen geluidsset mee die geschikt is tot 30 personen. U hoeft zich dan zelf geen zorgen te maken of geluid in te huren.

Eigen geluid voor zang meer dan 30 personen: prijs op aanvraag/vanaf 50 euro

Heeft u meer personen op uw feest en wilt u graag dat ik het geluid toch zelf meeneem, dan kan dit ook. Ik neem dan het geluid van VL-entertainment mee. De tarieven zijn dan afhankelijk van hoeveel personen op het feest zullen zijn en de tarieven die VL-entertainment hiervoor hanteert. Wilt u de actuele tarieven van VL-entertainment weten dan is dit de link naar hun website: https://vl-entertainment.nl/verhuurlijst/